If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Както сподели колегата Alfageorgi,видяхме се с него,много съм му благодарен за отделеното време и отзивчивостта.Повозихме се в 159-ката,огледах я доста добре.Наистина колата е по-впечатляваща наживо,лошото е че се возих в кола с ремап и сега всички други ми се струват тромави.Днес имам среща с един продавач от Варна(колата я има в мобилето на 16000лв),ще я огледам и неговата.Като цяло съм се насочил към 159 последно,защото читава Мазда 6 с 6 скорости няма под 17000лв,както и Акорд с 6 скорости няма под 20000лв.В общи линии Алфата предлага най–много за най-малко пари от прагматическа гледна точка.Та,оглеждам се за оферти,тавана е 15000лв.
Ооооооо Евро 07/Практикер му викаме ние/ предлага невероятни части да знаеш.
що бре - много са яки, най-големи фенове са им автоджамбазите "да скърпиме положението", а вече има и една дупнишка "Автокомерс", доколкото знам вече бръмчат и по София и по други градове.... таааа припазвайте се - частите са им хипер оригиналдЪ направо от Италия...
AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Да...в Еврото продават и нискокачествени части.Но пък примерно 555 по окачването... или Каяба амортисьори.... ролки и ремъци има добри.Но това е друга тема.Явно колегата се е зарибил твърдо.Пожелавам му успех със търсенето и дано улучи читав екземпляр.
Comment